Δημος Παγγαίου

elbgenfr
Βλάβες δήμος παγγαίου

phonebook2

e-dikaiologitika2
tourismos
erga
Back Βρίσκεστε εδώ: Δήμος Παγγαίου - Επίσημος Διαδικτυακός Τόπος ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Δημοτικού Συμβουλίου και εργαζομένων του δήμου Παγγαίου

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Δημοτικού Συμβουλίου και εργαζομένων του δήμου Παγγαίου

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
E-mail

 

Ελευθερούπολη, 22/01/2014

 

                                                                                       

                                                                                                 

Δελτίο Τύπου

 

Πριν την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παγγαίου τελέστηκε, χθες, Αγιασμός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Χρυσόστομου. Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι ιδιαιτέρως ευλογημένη, να κυλήσει με Υγεία και Υπομονή,  με  Αγάπη και Πίστη στον Θεό και με την ελπίδα ότι χάρη στην Ευλογία του Θεού και στην εργατικότητα θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον τόπο. Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ευχήθηκε το νέο έτος να είναι δημιουργικό για τον δήμο και πάντοτε με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης να ξεπεραστούν οι αντιξοότητες, με σεβασμό στις αρχές της συλλογικότητας, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε:«είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον όρκο που δώσαμε τον περασμένο Σεπτέμβρη, να προσφέρουμε συλλογικά για το καλό του τόπου και των δημοτών, είτε όταν συμφωνούμε, είτε όταν διαφωνούμε». Στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας, ενώ το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του προέδρου του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Φροντίδα και Προσχολική Αγωγή δήμου Παγγαίου», Χρήστου Μποσμπότη.

 Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του δήμου Παγγαίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, παρουσία δημοτικών συμβούλων, καθώς και εργαζομένων του δήμου, έκοψε την πίτα και ευχήθηκε, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ παράλληλα τόνισε  ότι το δύσκολο «μονοπάτι» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, «απαιτεί», συνεργασία, καθώς και σκληρή και μεθοδική δουλεία,  ώστε να ακολουθήσει ο δήμος αναπτυξιακή τροχιά.

kopi pitas dimotiko kopi pitas ergazomenwn 2 kopi pitas ergazomenwn 3 kopi pitas ergazomenwn 4

 

{backbutton}