Δημος Παγγαίου

elbgenfr
Βλάβες δήμος παγγαίου

phonebook2

e-dikaiologitika2
tourismos
erga
Back Βρίσκεστε εδώ: Δήμος Παγγαίου - Επίσημος Διαδικτυακός Τόπος ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ Ανακοίνωση Επαναληπτικής Δημοπρασίας Εκμίσθωσης Έκτασης 1.500τ.μ. απότο Ο.Τ. 107 της Δημοτικής Κοινότητας Ν.Περάμου

Ανακοίνωση Επαναληπτικής Δημοπρασίας Εκμίσθωσης Έκτασης 1.500τ.μ. απότο Ο.Τ. 107 της Δημοτικής Κοινότητας Ν.Περάμου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 22445/14-06-2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ


Στις 21 Ιουνίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. έως 10.30 π.μ στο δημοτικό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων) και ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής θα διεξαχθεί η επαναληπτική πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης έκτασης 1.500τ.μ. από το Ο.Τ. 107 της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Περάμου, το οποίο επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ως χώρος υπαίθριων γηπέδων άθλησης.


Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην επαναληπτική δημοπρασία, μπορούν να ενημερώνονται για τους όρους δημοπρασίας και μίσθωσης της ανωτέρω έκτασης, στον χώρο ανακοινώσεων της έδρας του Δήμου, στα καταστήματα των δημοτικών ενοτήτων όπου είναι τοιχοκολλημένο το πλήρες κείμενο των όρων, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου όπου έχει αναρτηθεί.


Η παρούσα θα τοιχοκολληθεί στο χώρο ανακοινώσεων της έδρας του Δήμου, στα καταστήματα και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του.


Ελευθερούπολη, 14 Ιουνίου 2013
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΞΟΥΛΟΓΗΣ